Kunst voor bedrijven

Naast de verkoop en verhuur van kunst aan particulieren, adviseert LiNK art company ook in kunst voor bedrijven en instellingen. Onze hoogopgeleide en ervaren art consultants kunnen u begeleiden, met een advies dat past binnen uw bedrijfscultuur en budget.

Kunst zorgt voor een representatieve werkomgeving

Link1

Kunst maakt steeds vanzelfsprekender deel uit van de alledaagse werkomgeving. Bedrijven en instellingen weten dat de werkomgeving aan meer eisen moet voldoen dan die van een doelmatig ingerichte werkplek.

Kunst geeft een bedrijfspand een dynamisch, eigentijds karakter en is onontbeerlijk in een aangename en representatieve werkomgeving.

Betaalbare kunst voor bedrijven

Onze art consultants beschikken over een zeer uitgebreid netwerk en expertise wat hen in staat stelt om de rol van intermediair tussen de kunstenaars, de markt en uw organisatie perfect in te vullen. Onze art consultants herkennen de passie voor kunst en de waarde die kunst kan toevoegen aan een ruimte als geen ander. Ze werken volgens een systematische aanpak met inspiratie als uitgangspunt en weten uw behoefte feilloos te inventariseren.

Interesse in kunst voor bedrijven?

Neem vrijblijvend contact op met onze art consultants.


/skin/frontend/default/linkart/images/blog_header.jpg